Skip to content

POVRATAK

—-

Imamo politiku povrata u roku od 30 dana, što znači da imate 30 dana od primitka artikla da zatražite povrat.

Da biste ispunili uvjete za povrat, vaš predmet mora biti u istom stanju u kojem ste ga primili, nenošen ili nekorišten, s oznakama i u svom izvornom pakiranju. Trebat će vam i račun ili dokaz o kupnji.

Za početak povrata možete nas kontaktirati na prodaja@total-zastita.hr. Napominjemo da se povrati moraju poslati na sljedeću adresu:
Miškinina 14, Zagreb, 10010, Hrvatska

Ako je vaš povrat prihvaćen, poslat ćemo vam povratnu otpremnicu, kao i upute o tome kako i gdje poslati svoj paket. Predmeti koji nam budu poslani bez prethodnog zahtjeva za povrat neće biti prihvaćeni. Imajte na umu da ako vaša zemlja prebivališta nije Hrvatska, otprema vaše robe može potrajati dulje od očekivanog.

Uvijek nas možete kontaktirati za sva povratna pitanja na prodaja@total-zastita.hr.

Štete i problemi

Provjerite svoju narudžbu po primitku i odmah nas kontaktirajte ako je artikal neispravan, oštećen ili ako primite pogrešan artikl, kako bismo mogli procijeniti problem i ispraviti ga.
Određene vrste artikala ne mogu se vratiti, poput kvarljive robe (poput hrane, cvijeća ili biljaka), prilagođenih proizvoda (poput posebnih narudžbi ili personaliziranih predmeta) i robe za osobnu njegu (poput kozmetičkih proizvoda). Također ne prihvaćamo povrate opasnih materijala, zapaljivih tekućina ili plinova. Molimo vas da nas kontaktirate ako imate pitanja ili nedoumica u vezi s određenim artiklom.

Nažalost, ne možemo prihvatiti povrat artikala s rasprodaje ili darovnih kartica.

Razmjene

Najbrži način da osigurate da ćete dobiti ono što želite je da vratite artikl koji imate, a nakon što je povrat prihvaćen, napravite zasebnu kupnju za novi artikl.

Povrat novca

Obavijestit ćemo vas kada primimo i pregledamo vaš povrat da bismo vas obavijestili je li povrat odobren ili ne. Ako bude odobreno, automatski ćete dobiti povrat novca na izvorni način plaćanja u roku od 10 radnih dana. Imajte na umu da vašoj banci ili kartičarskoj kući može potrajati neko vrijeme da obradi i objavi povrat.

Ako je prošlo više od 15 radnih dana od kada smo odobrili vaš povrat, kontaktirajte nas na prodaja@total-zastita.hr.