Skip to content

Total Zaštita d.o.o. Politika privatnosti

Ova Pravila o privatnosti opisuju kako se vaši osobni podaci prikupljaju, koriste i dijele kada posjetite ili kupujete na www.vatrogasni-aparati.hr (“Site”).

OSOBNE PODATKE KOJE PRIKUPLJAMO

Kada posjetite Stranicu, automatski prikupljamo određene informacije o vašem uređaju, uključujući informacije o vašem web pregledniku, IP adresi, vremenskoj zoni i nekim kolačićima koji su instalirani na vašem uređaju. Osim toga, dok pregledavate web-mjesto, prikupljamo informacije o pojedinačnim web-stranicama ili proizvodima koje gledate, koje su vas web-mjesta ili pojmovi za pretraživanje uputili na web-mjesto te informacije o tome kako stupate u interakciju s web-mjestom. Ove automatski prikupljene podatke nazivamo “Informacije o uređaju”.

Podatke o uređaju prikupljamo pomoću sljedećih tehnologija:

– “Kolačići” su podatkovne datoteke koje se nalaze na vašem uređaju ili računalu i često uključuju anonimni jedinstveni identifikator. Za više informacija o kolačićima i kako onemogućiti kolačiće posjetite http://www.allaboutcookies.org.
– “Datoteke dnevnika” prate radnje koje se događaju na stranici i prikupljaju podatke uključujući vašu IP adresu, vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga, stranice za upućivanje/izlaz i datumske/vremenske oznake.
– “Web beacons”, “tagovi” i “pikseli” su elektroničke datoteke koje se koriste za bilježenje informacija o tome kako pregledavate stranicu.

Osim toga, kada kupite ili pokušate obaviti kupnju putem web-mjesta, prikupljamo određene podatke od vas, uključujući vaše ime, adresu za naplatu, adresu za dostavu, podatke o plaćanju (uključujući brojeve kreditnih kartica ), adresu e-pošte i broj telefona. Ove podatke nazivamo “Informacije o narudžbi”.

Kada govorimo o “Osobnim podacima” u ovim Pravilima privatnosti, govorimo i o podacima o uređaju i podacima o narudžbi.

KAKO KORISTIMO VAŠE OSOBNE PODATKE?

Podatke o narudžbi koje prikupljamo općenito koristimo za ispunjavanje svih narudžbi poslanih putem stranice (uključujući obradu vaših podataka o plaćanju, organiziranje otpreme i pružanje faktura i/ili potvrda narudžbi). Osim toga, ove podatke o narudžbi koristimo za:
Komunicirati s vama;
Provjerite naše narudžbe zbog mogućeg rizika ili prijevare; i
Kada je u skladu s preferencijama koje ste podijelili s nama, pružiti vam informacije ili reklame u vezi s našim proizvodima ili uslugama.

Podatke o uređaju koje prikupimo koristimo da nam pomognu u otkrivanju potencijalnog rizika i prijevare (osobito vaše IP adrese) i općenito za poboljšanje i optimizaciju naše web-lokacije (na primjer, generiranjem analitike o tome kako naši korisnici pregledavaju i stupaju u interakciju s stranice, te za procjenu uspjeha naših marketinških i reklamnih kampanja).

Vaše osobne podatke dijelimo s trećim stranama kako bi nam pomogli u korištenju vaših osobnih podataka, kao što je gore opisano. Na primjer, Shopify koristimo za pokretanje naše internetske trgovine–više o tome kako Shopify koristi vaše osobne podatke možete pročitati ovdje: https://www.shopify.com/legal/privacy. Također koristimo Google Analytics kako bismo razumjeli kako naši klijenti koriste stranicu – možete pročitati više o tome kako Google koristi vaše osobne podatke ovdje: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Također možete isključiti Google Analytics ovdje: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Naposljetku, također možemo podijeliti vaše osobne podatke kako bismo bili u skladu s primjenjivim zakonima i propisima, kako bismo odgovorili na sudski poziv, nalog za pretragu ili drugi zakoniti zahtjev za informacijama koje primamo ili kako bismo na neki drugi način zaštitili svoja prava.

Možete se isključiti iz ciljanog oglašavanja na sljedeći način:
[[UKLJUČITE VEZE ZA ISKLJUČIVANJE OD USLUGA KOJE SE KORISTE.
ZAJEDNIČKE VEZE UKLJUČUJU:
FACEBOOK – https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
GOOGLE – https://www.google.com/settings/ads/anonymous
BING – https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads]]
Osim toga, možete se isključiti iz nekih od ovih usluga tako da posjetite portal za isključivanje Digital Advertising Alliance na: http://optout.aboutads.info/.

NE PRATI
Imajte na umu da ne mijenjamo praksu prikupljanja podataka i korištenja naše stranice kada vidimo signal Ne prati iz vašeg preglednika.

VAŠA PRAVA
Ako ste europski stanovnik, imate pravo pristupa osobnim podacima koje imamo o vama i tražiti da se vaši osobni podaci isprave, ažuriraju ili izbrišu. Ako želite ostvariti ovo pravo, kontaktirajte nas putem dolje navedenih kontakt podataka.
Osim toga, ako ste europski stanovnik, napominjemo da obrađujemo vaše podatke kako bismo ispunili ugovore koje bismo mogli sklopiti s vama (na primjer, ako napravite narudžbu putem Stranice), ili na drugi način kako bismo ostvarili naše gore navedene legitimne poslovne interese. Osim toga, imajte na umu da će se vaši podaci prenijeti izvan Europe, uključujući Kanadu i Sjedinjene Države.


ZADRŽAVANJE PODATAKA
Kada naručite putem stranice, čuvat ćemo podatke o vašoj narudžbi za našu evidenciju osim ako i dok ne zatražite da izbrišemo te podatke.


MALOLJETNICI
Stranica nije namijenjena osobama mlađim od 18 godina.

PROMJENE
S vremena na vrijeme možemo ažurirati ova pravila o privatnosti kako bismo odražavali, na primjer, promjene u našim postupcima ili iz drugih operativnih, pravnih ili regulatornih razloga.
KONTAKTIRAJTE NAS
Za više informacija o našim praksama zaštite privatnosti, ako imate pitanja ili želite uložiti pritužbu, obratite nam se e-poštom na prodaja@total-zastita.hr ili poštom na dolje navedene podatke:

Total Zaštita d.o.o. Miškinina 14, Zagreb, 10010, Hrvatska