Vaša košarica u ovoj trgovini je prazna

Prodaja i servis vatrogasnih aparata, hidrantska oprema

UREĐAJI ZA TLAČNU PROBU

 Model HD-ND3+3   šifra proizvoda: 473000Stacionarna jedinica za ispitivanje visokog i niskog tlaka, model HD-ND3 + 3 za ispitivanje aparata za gašenje požara i tlačnih cilindara. Jedinica je izrađena od aluminija s dva područja od kojih svaki ima držač za naginjanje za 3 cilindra.

Jedinica za ispitivanje tlaka za vatrogasne aparate, CO₂ cilindre, čelične boce, aparate za disanje itd.,  za sljedeće dimenzije:
maks. promjer 80-200mm
maks. priznata visina: 730mm
Voda se skuplja u bazenima i transportira ronilačkom pumpom kroz zasebni cjevovod za punjenje cilindra.
Test pritiska se obavlja odvojeno za svako područje (desna ili lijeva strana).
Područje ispitivanja visokog tlaka: 0 - 450 bara
Područje ispitivanja niskog tlaka: 0 - 30 bara

Izborno dostupno uz nadoplatu: brojevi ispitnih veza prema zabrinutosti kupaca, električni nagibni uređaj, pneumatska stezaljka, intgrirana jedinica za sušenje, senzor tlaka s digitalnim zaslonom.

Tehnički podaci:
Dimenzije (DXŠXV): cca. 2600 x 2200 x 900 mm
Visokotlačna crpka: s komprimiranim zrakom, 600 bara
Niskotlačna crpka: s komprimiranim zrakom, 40 bara
Podmorska pumpa: 0,25 kW, 230 V
Bazen za vodu: 2 kom - 300 ltr. kapacitet, aluminij
Komprimirani zrak: 1/4 "
Priključak za dovod vode crpke za prešanje: 1/2 "
Motor: 230/400 V, 10 Amp, 50 Hz
Boja: po želji kupca
Dodatna oprema: 3 univerzalna niskotlačna adaptera,
                                 3 vijčana adaptera (mala konusna CO2-navoj)
                                 3 vijčana adaptera (velika konusna cijev CO2)
Izborno: uređaj za zaključavanje brzog djelovanja / uređaj za zaključavanje koljenastog vratila

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Model HND-W-3   šifra proizvoda: 445000Kombinirana stacionarna jedinica za ispitivanje visokog i niskog tlaka za zidnu montažu s 3 priključka.

Pogodan je za ispitivanje prašine i CO2 aparata za gašenja požara, boce CO2, aparata za disanje, boce za ronjenje, N2 cilindara itd svih veličina, dimenzija i vrsta.

Jedinica se sastoji od: 3 ispitne veze 1,5m opremljena brzom spojnicom, 3 priključna adaptera velike konusne i 3 adaptera male konusne, dodatne adaptere na zahtjev. ; 3 univerzalna niskotlačna adaptera.
Zatvorivi ventil za odvojeni test, sigurnosni ventil, visokotlačni cjevovod Ermetho, pumpa visokotlačnog tlaka komprimiranog zraka, mjerač pritiska 0-600 bara (visokotlačni).

Izborno dostupno uz nadoplatu: jedinica opremljena daljnjim priključcima za ispitivanje prema potrebama kupca, vodeni bas, poklopac sigurnosne zaštite.

Tehnički podaci:
Dimenzije (DxŠxV): cca. 1600 x 400 x 2000 mm
Visina ugradnje: cca. 1700 mm
Priključak vode: 1/2 "
Komprimirani zrak: 8 - 9 bara (prema najvišem ispitnom tlaku za visoki tlak)
Boja: plava, siva

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Model ND-W-5   šifra proizvoda:455000Jedinica za ispitivanje niskih tlakova za ispitivanje požarnih aparata i tlačnih cilindara bilo kojeg tipa do 40 bara. Uređaj je pripremljen za montažu na zid.

Jedinica se sastoji od: prikupne cijevi sa 5 ispitinih spojeva i univerzalnog adaptera za vatrogasne aparate i tlačne cilindre, ventili za blokiranje za pojedinačno ispitivanje, kontrolni mjerač tlaka 60 bara, sigurnosni ventil do 40 bara, fina regulacija za podešavanje traženog ispitnog tlaka, reljefni ventil koji olakšava ispitnu liniju.

Izborno dostupno uz nadoplatu: jedinica se može produžiti dodatnim ispitnim priključcima prema zahtjevima.

Tehnički podaci:
Tlak ispitivanja: max. 40 bara
Motor: 230 V, 50 Hz, 16 A
Priključak vode: 1/2 "
Težina: cca. 50 kg
Dimenzije (DxŠxV): cca. 1500 x 300 x 1200 mm
Boja: plava, siva

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 Model HD-CFK-1    šifra proizvoda: 401000Visokotlačni ispitni modul za mjerenje volumetrijske ekspanzije cilindra od kompozitnog, aluminijskog i čelika s povećanjem volumena voda do 9 l i ispitini tlak od 450 bara.

Ispitivanje pod tlakom vrši se volumetrijskom metodom ekspanzije (vodena jakna). Volumetrijsko širenje cilindra koji se ispituje mjeri se i označava mjernom cijevi. Ispitni tlak treba izvesti vanjskom tlačnom pumpom kojanije ukuljučena u isporuku. Jedinica može biti priključena na sve jedinice visokog tlaka kao dodatni modul.

Jedinica je opremljena sa ispitnom komorom od aluminija, poklopac sa stegom, 2 komada mjerne cijevi do 100ml volumena, 1 komad vijčanog adaptera (veliki konični), 1 komad vijčanog adaptera M 18x1,5

Maksimalne dopuštene dimenzije ispitnog cilindra:
Maks. promjer: 300 mm
Maks. visina: 600 mm
Maks. volumen: 18 l
(Ostale dimenzije na zahtjev)

Izborno dostupno uz nadoplatu: ručno/električno dizalo s integriranom visokotlačnom pumpom (model HD-CFK-1P), tlačni modul može biti opremljen s više ili manje komora za ispitivanje, modul stacionarni za montažu na zid ( model HD-CFK-1-W).

Tehnički podaci:
Dimenzije (DxŠxV): cca. 500 x 600 x 2150 mm
Izgradnja: aluminijska konstrukcija
Priključak vode: 1/2 "
Težina (prazna): cca. 60 kg
Radni tlak: max. 450 bara
Boja: plava

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------